ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
527 προσλήψεις στο ΙΚΑ "φωτογραφίζει" απόφαση του υπουργείου Απασχόλησης (16/5/08)


Αθήνα 16.5.2008, 11:45
Την έκδοση προκήρυξης για την πλήρωση μέσω ΑΣΕΠ και με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας 527 θέσεων τακτικού προσωπικού του ΙΚΑ, προαναγγέλει απόφαση του υπουργείου Απασχόλησης που κατανέμει στις υπηρεσίες του Οργανισμού τις θέσεις εκείνες που εκχωρούνται στον ΟΑΕΔ για να τοποθετήσει (μετά από καμιά... δεκαετία) "προστατευόμενους" του ν. 2643/98, δηλαδή άτομα με αναπηρίες, πολυτέκνους κ.ά.

Μόνο που στο ΑΣΕΠ δεν γνωρίζουν τίποτα όχι μόνο για τις παραπάνω προσλήψεις, αλλά και για κάποιες άλλες που τους έστειλε κάποια στιγμή το ΙΚΑ για να καλυφθούν μέσω γραπτού διαγωνισμού και έκτοτε αγνούνται. 

Όπως, πάντως, αποκαλύπτει η απόφαση του υπουργείου, οι περισσότερες θέσεις της προκήρυξης των 527 θέσεων θα αφορούν διοικητικό προσωπικό (ΠΕ και ΤΕ Διοικητικού - Οικονομικού, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων κ.ά.) και λιγότερες τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό (ΔΕ Ηλεκτρολόγων, Ελαιοχρωματιστών, ΥΕ Επιμελητών, Προσωπικού Καθαριότητας κ.ά.).

Σημειώνεται ότι παρόμοιες αποφάσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες της πρόσληψης και συνήθως εκδίδονται λίγες εβδομάδες πριν από την έκδοση της προκήρυξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved