ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Το Νοέμβριο ο διαγωνισμός του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (11/8/08)


Αθήνα 11.8.2008, 13:05
Όλα δείχνουν ότι ο πολυδιαφημισμένος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, κυρίως εφοριακών και τελωνειακών υπαλλήλων, εισέρχεται σε στάδιο υλοποίησης, με την προκήρυξη να εκδίδεται στις αρχές Σεπτεμβρίου και τις εξετάσεις να διενεργούνται πιθανότατα τον Νοέμβριο.

Όσα φημολογούνται τελευταία, ότι δηλαδή ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει και θέσεις των Τραπεζών Αττικής και Αγροτικής, διαψεύδονται από το ΑΣΕΠ, το οποίο ξεκαθαρίζει ότι θα αφορά αποκλειστικά θέσεις του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και ίσως μερικές θέσεις του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης.

Σχετικά με το διαγωνισμό της Αγροτικής Τράπεζας για την πρόσληψη περίπου 1.200 υπαλλήλων, από το ΑΣΕΠ διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής η Τράπεζα δεν έχει υποβάλει αίτημα για την έκδοση προκήρυξης και ότι κατά πάσα πιθανότητα οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας (μόρια) και όχι με γραπτό διαγωνισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved