ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έως 24 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τις 877 θέσεις του υπουργείου Οικονομικών (19/9/08)


Aθήνα 19.9.2008, 20:25
Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση μέσω γραπτού διαγωνισμού 877 θέσεων τακτικού προσωπικού του υπουργείου Οικονμίας και Οικονομικών. Αιτήσεις θα αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ έως 24 Οκτωβρίου 2008.

Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στο τεύχος ΑΣΕΠ αρ. 461/2008, το οποίο θα διατίθεται δωρεάν από τα γραφεία του Εθνικού Τυπογραφείου και από το δικτυακό του τόπο www.et.gr. Υπενθυμίζεται ότι περιλαμβάνει 877 θέσεις των κατηγοριών πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα καλυφθούν μέσω γραπτού διαγωνισμού που θα διενεργήσει το ΑΣΕΠ στο τέλος του ερχόμενου Νοεμβρίου και μετά τη διεξαγωγή των εξετάσεων του τέστ.

* Δείτε παλαιότερο, αναλυτικό, δημοσίευμα της Proslipsis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved