ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ με 415 θέσεις ΥΕ (14/10/08)
 


Αθήνα 14.10.2008, 16:21
Μια νέα προκήρυξη με σημαντικό αριθμό θέσεων θα εκδώσει το ΑΣΕΠ μέσα στον Νοέμβριο. Περιλαμβάνει 415 θέσεις τακτικού προσωπικού σε αρκετούς φορείς του δημόσιου τομέα, τις οποίες θα μπορούν να διεκδικήσουν απόφοιτοι υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δημοτικού ή τριτάξιου γυμνασίου).

Οι θέσεις αφορούν κλάδους - ειδικότητες όπως φύλακες, επιμελητές, μεταφορείς ασθενών, καθαριότητας κ.λπ., που θα καλυφθούν με τη συνήθη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας (μόρια).

Η προκήρυξη θα διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο και την ηλεκτρονική του διεύθυνση www.et.gr, ενώ αιτήσεις και δικαιολογητικά θα αποστέλλονται ταχυδρομικά στο ΑΣΕΠ μέσα σε προθεσμία είκοσι ημερών, που θα ξεκινά μετά την έκδοσή της.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πίνακα με τις θέσεις.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι θέσεις της προκήρυξης (αρχείο pdf 80,2 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved