ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται νέος γύρος προσλήψεων προστατευομένων του ν. 2643/98


Αθήνα 17.11.2008, 19:36
Νέο γύρο προσλήψεων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα προστατευομένων του ν. 2643/1998 (άτομα με αναπηρίες, πολύτεκνοι και τέκνα αναπήρων πολέμου και Εθνικής Αντίστασης) προοιωνίζει ο καθορισμός από το υπουργείο Απασχόλησης του σχετικού εντύπου της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης και των δικαιολογητικών που θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι στις 14 υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, οι οποίες είναι αρμόδιες να εκδίδουν τις σχετικές προσκλήσεις και διενεργούν την επιλογή των υποψηφίων.

Σχετική απόφαση υπέγραψε σήμερα η υφυπουργός Απασχόλησης κ. Καλαντζάκου. Σε αυτήν καθορίζονται: α) Ο τύπος του ειδικού εντύπου της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης που συμπληρώνουν οι προστατευόμενοι του Ν.2643/98 και υποβάλλουν στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ οι οποίες προκηρύσσουν θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα και των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών, με βάση το Ν.2643/1998, εφόσον υποβάλλουν υποψηφιότητα για τοποθέτηση, στις θέσεις αυτές και β) τα δικαιολογητικά που θα καταθέσουν οι υποψήφιοι προς τοποθέτηση στις θέσεις εργασίας που θα προκηρυχθούν.

Μετά τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η απόφαση θα αποσταλεί στις 14 υπηρεσίες του ΟΑΕΔ που είναι αρμόδιες να εκδώσουν την προκήρυξη για την περιοχή ευθύνης τους και με τις οποίες καλύπτεται το σύνολο των νομών της χώρας μας.

Σημειώνεται ότι ο παραπάνω νόμος εφαρμόζεται πλημελλώς από συστάσεώς του, με αποτέλεσμα οι θέσεις των προστατευομένων να καλύπτονται με καθυστέρησει που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει τα έξι χρόνια.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved