ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Προκήρυξη ΑΣΕΠ με 415 θέσεις υποχρεωτικής εκπαίδευσης 20/11/08
 


Αθήνα 20.11.2008, 12:01
Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση έστειλε σήμερα το ΑΣΕΠ προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σε φορείς του δημόσιου τομέα 415 θέσεων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

Πρόκειται για την προκήρυξη 10K/2008 που περιλαμβάνει θέσεις κυρίως σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και ειδικότητες όπως επιμελητών, γενικών καθηκόντων, βοηθητικού προσωπικού, προσωπικού καθαριότητας, κλητήρων - φυλάκων - νυχτοφυλάκων, υγιειονομικού προσωπικού, νοσοκόμων, μεταφορέων ασθενών, βοηθών θαλάμων, τραπεζοκόμων, μαγειρίου, εργατών, τηλεφωνητών, κ.ά.

Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο και να διατίθεται δωρεάν στο κοινό από την ηλεκτρονική του διεύθυνση www.et.gr και από τα γραφεία του σε περίπου 10 ημέρες. Η έκδοση θα σημάνει και την έναρξη της εικοσαήμερης προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε αναλυτικό πίνακα με τις θέσεις.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι θέσεις της προκήρυξης (αρχείο pdf 236 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved