ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχονται 5.800 προσλήψεις προστατευομένων του ν. 2643/98 (δικαιολογητικά και αιτήσεις) 25/11/08
 


Αθήνα 25.11.2008, 22:45
Προσκλήσεις για την τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα περίπου 5.800 προστατευομένων από τις διατάξεις του ν. 2643/98 (ατόμων με αναπηρία, πολυτέκνων - τριτέκνων, αντιστασιακών - τέκνων αντιστασιακών - αναπήρων πολέμου), θα ξεκινήσουν να εκδίδουν από το προσεχές διάστημα η Κεντρική Διοίκηση ΟΑΕΔ και 13 περιφερειακές υπηρεσίες του Οργανισμού.

Οι προσκλήσεις θα εκδοθούν ξεχωριστά από κάθε υπηρεσία ΟΑΕΔ και ειδικότερα: Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας, Κρήτης, Ιωαννίνων, Λαμίας, Κοζάνης, Ρόδου, Σύρου, Καβάλας, Κομοτηνής, Μυτιλήνης, Τρίπολης. Εκτός από τα γραφεία των υπηρεσιών στις παραπάνω πόλεις, σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να δημοσιευθούν και στον δικτυακό τόπο του Οργανισμού www.oaed.gr. Ήδη, καθορίστηκαν από το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας τα δικαιολογητικά και τα έντυπα της αίτησης που πρέπει να καταθέσουν οι υποψήφιοι (παρουσιάζονται παρακάτω στο συνημμένο αρχείο). Όπως είναι γνωστό, οι θέσεις του δημόσιου τομέα "βγαίνουν" από τις εκάστοτε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και εκχωρούνται στον ΟΑΕΔ, ο οποίος και είναι αποκλειστικά αρμόδιος για την κάλυψή τους με προσωπικό.

Στις διαδικασίες τοποθετήσεων, όπως λέγονται, μπορούν να συμμετάσχουν όσοι ανήκουν σε κάποια από τις ακόλουθες ομάδες του πληθυσμού:
- Άτομα με αναπηρίες (ΑΜΕΑ)
- Όσοι έχουν την επιμέλεια ΑΜΕΑ (γονέας, σύζυγος, αδελφός)
- Πολύτεκνοι και τέκνα πολυτέκνων
- Τρίτεκνοι και τέκνα τριτέκνων
- Τέκνα αντιστασιακών
- Τέκνα αναπήρων και θυμάτων πολέμου, καθώς και ορισμένοι ανάπηροι ειρηνικής περιόδου και τα τέκνα τους και λοιποί προστατευομένοι της περ. δ’ της παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 2643/1998.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά με απόδειξη στην αρμόδια υπηρεσία ΟΑΕΔ, που έχει εκδώσει την πρόσκληση, αίτηση - υπεύθυνη μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα ημερών από την τελευταία δημοσίευσή της στον Τύπο. Στις περιπτώσεις ταχυδρομικής αποστολής από τους προστατευόμενους της αίτησης, αυτή θεωρείται ότι κατατέθηκε στην υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ. που έχει προβεί σε προκήρυξη,μέσα στην αποκλειστική προθεσμία των τριάντα ημερών, εφόσον η ημερομηνία που φέρει η σφραγίδα του ταχυδρομείου είναι εντός της προθεσμίας αυτής. Οι προστατευόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης σε τρεις κατά ανώτατο όριο Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. της χώρας μας, οι οποίες έχουν προβεί σε προκήρυξη κατ’ επιλογήν τους. Η δήλωση ανακριβών στοιχείων στην αίτηση - υπεύθυνη δήλωση συνεπάγεται την απώλεια της προστασίας του ν. 2643/1998. Ανάκληση, τροποποίηση ή συμπλήρωση της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης δεν επιτρέπεται.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε δικαιολογητικά και αιτήσεις - βεβαιώσεις, καθώς και πληροφορίες για τις ομάδες προτατευομένων.
* Για να "κατεβάσετε" το νόμο 2643/98, πατήστε εδώ.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Τα δικαιολογητκά και οι αιτήσεις (αρχείο pdf 264 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved