ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται προκήρυξη ΑΣΕΠ για 270 προσλήψεις ΔΕ 1/4/09
 


Αθήνα 1.4.2009, 10:13
Προκήρυξη για την πλήρωση 270 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), διαφόρων ειδικοτήτων, σε φορείς του δημόσιου τομέα, θα εκδώσει το ΑΣΕΠ ίσως και μέσα στον Απρίλιο (πίνακας στα συνημμένα).

Οι θέσεις θα καλυφθούν με τη συνήθη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ν. 2190/94, ενώ η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στο τεύχος ΑΣΕΠ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, το οποίο διατίθεται δωρεάν από τα γραφεία του Εθνικού Τυπογραφείου και το δικτυακό του τόπο www.et.gr.

Το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται αυτήν την περίοδο μία ακόμη προκήρυξη, που περιλαμβάνει 35 θέσεις τακτικού προσωπικού, ειδικότητας καταμετρητών, στην Τράπεζα της Ελλάδος. Οι θέσεις απευθύνονται σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα καλυφθούν με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας.

Αντίθετα με όσα ισχυρίζονται διάφορα "παπαγαλάκια" της δημοσιογραφίας, στο ΑΣΕΠ δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής αίτημα του υπουργείου Υγείας για την πλήρωση θέσεων στα δημόσια νοσοκομεία (παρότι ο υπουργός Υγείας "χάλασε τον κόσμο" με πρόσχημα την επίσπευση των προσλήψεων αυτών), ούτε ανάλογο αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού.

* Στο συνημμένο πίνακα θα βρείτε πίνακα με την κατανομή των 270 θέσεων.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τις θέσεις (αρχείο pdf 89 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved