ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
10 θέσεις στο εξωτερικό θα προκηρύξει το υπουργείο Οικονομίας 12/6/-0


Αθήνα 12.6.2009, 15:33
Δέκα θέσεις εργασίας σε Γραφεία του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) σε όλο τον κόσμο θα προκηρύξει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών εντός του Ιουνίου.

Οι θέσεις αυτές χρηματοδοτούνται από το υπουργείο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Junior Professional Officers - JPO» του UNDP. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Έλληνες νέους κάτω των 32 ετών, που πρέπει να έχουν ακαδημαϊκές γνώσεις (μεταπτυχιακό ή ισάξιο τίτλο) και σχετική προϋπηρεσία. Οι νέοι θα προσληφθούν ως κανονικό προσωπικό του UNDP (Professional Staff), κατόπιν διαδικασίας επιλογής από το UNDP σε συνεργασία με την ελληνική πλευρά.

Η εργασία θα είναι κυρίως σε περιφερειακά και τοπικά γραφεία του UNDP για δύο έως τρία χρόνια, σε θέματα σχετικά με τη μείωση της φτώχειας, το περιβάλλον, την καλή διακυβέρνηση, την πρόληψη και αποκατάσταση κρίσεων, την διοίκηση καθώς και τον συντονισμό στο πλαίσιο των Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved