ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται προκήρυξη ΑΣΕΠ με 1.727 θέσεις στα νοσοκομεία 13/10/09
 


Αθήνα 13.10.2009, 12:32
Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απέστειλε σήμερα το ΑΣΕΠ την προκήρυξη 7K/2009, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.727 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) σε φορείς του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και στο Αρεταίειο και στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής ανά κατηγορία εκπαίδευσης: ΠΕ Nοσηλευτών, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ΤΕ Μαιευτικής, ΤΕ Μαιών, ΤΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ραδιολογίας - Ακτινολογίας, ΤΕ Φυσιοθεραπείας, ΤΕ Λογοθεραπείας, ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων, ΔΕ Νοσοκόμων, ΔΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Επιμελητών Ασθενών, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών Βιολογικών Εργαστηρίων, ΔΕ Παρασκευαστών, ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, ΔΕ Χειριστών - Εμφανιστών, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Μηχανημάτων, ΔΕ Βοηθών Ακτινολογικών Εργαστηρίων, ΔΕ Παρασκευαστών, ΔΕ Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων.

Οι υποψήφιοι για διορισμό θα πρέπει να συγκεντρώνουν τα ακόλουθα γενικά προσόντα:
1. Να είναι Έλληνες πολίτες.
2. Να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1988 οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ και έως και το έτος 1993 οι υποψήφιοι των κλάδων ΔΕ Αδελφών Νοσοκόµων, ΔΕ Βοηθών Νοσοκόµων, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών και ΔΕ Νοσηλευτικής, που είναι απόφοιτοι νοσηλευτικής σχολής.
3. Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
4. Να µην έχουν κώλυµα διορισµού, ούτε κατά το χρόνο λήξης προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά το
χρόνο του διορισµού.
5. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους υποψηφίους των κλάδων ΔΕ Αδελφών Νοσοκόµων, ΔΕ Βοηθών Νοσοκόµων, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών και ΔΕ Νοσηλευτικής εάν είναι απόφοιτοι Νοσηλευτικών Σχολών και ευρίσκονται νοµίµως εκτός στρατεύµατος (άρθρο 54 παρ. 2 του Ν. 1759/1988 µε το οποίο ορίζεται ως κατώτατο όριο ηλικίας διορισµού για τους αποφοίτους Νοσηλευτικών Σχολών το 16ο έτος της ηλικίας χωρίς την υποχρέωση εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων προκειµένου για τους άρρενες).
6. Να κατέχουν τους απαιτούµενους τίτλους σπουδών. Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των κρατών - µελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  µε τους περιορισµούς του άρθρου 1 παρ.1 αυτού.
Τα παραπάνω πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά την τελευταία ηµέρα της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής, όσο και κατά το διορισµό.

Οι θέσεις θα καλυφθούν με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ν. 2190/94. Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο σε περίπου 10 ημέρες, ενώ ακολούθως θα ξεκινήσει η εικοσαήμερη προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών. Αιτήσεις και δικαιολογητικά θα αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πίνακα με τις θέσεις ανά Νομαρχία και κλάδο - ειδικότητα.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τις θέσεις (αρχείο pdf 712 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved