ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
"Παίζουν" και οι "κυλιόμενοι" για τους 300 νοσηλευτές 25/11/09


Aθήνα 25.11.2009, 13:21
Το ενδεχόμενο η πρόληψη των περίπου 300 έκτακτων νοσηλευτών στα νοσοκομεία να γίνει από τους κυλιόμενους πίνακες του ΑΣΕΠ, εξετάζει το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Αν τελικά καταλήξει σε αυτή τη λύση, και όχι στην ανάλογη του άρθρου 10 του ν. 3329/2005 (έγραψε σχετικά η Proslipsis), τότε το προσωπικό θα προσληφθεί από τους κυλιόμενους πίνακες του ΑΣΕΠ της προκήρυξης 5Κ/2008. Στην περίπτωση αυτή το ΑΣΕΠ θα είναι σε θέση να διαθέσει το προσωπικό μέσα σε περίπου 20 ημέρες.

Οι κυλιόμενοι πίνακες του ΑΣΕΠ ισχύουν στις προσλήψεις ορισμένων κλάδων - ειδικοτήτων του τομέα της υγείας, καθώς και για ειδικότητες της πληροφορικής. Πρόκειται για πίνακες που περιλαμβάνουν μη διοριστέους παλαιότερων διαδικασιών πρόσληψης με σειρά προτεραιότητας, οι οποίοι διορίζονται σε μόνιμες θέσεις μετά από αίτημα των φορέων προς το ΑΣΕΠ.

Καθώς οι ανάγκες των νοσοκομείων, λόγω νέας γρίπης, είναι επιτακτικές, εξελίξεις γύρω από το θέμα θα πρέπει να αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved