ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται νέα προκήρυξη για προσλήψεις στα νοσοκομεία 8/12/09


Aθήνα 3.12.2009, 16:23
H πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Υγείας να καλύψει με τον χαρακτήρα του επείγοντως, λόγω της νέας γρίπης, 630 θέσεις τακτικού προσωπικού στα νοσοκομεία από τους κυλιόμενους πίνακες του ΑΣΕΠ, αλλάζει τα δεδομένα στον προγραμματισμό των προσλήψεων στα νοσοκομεία.

Μεταξύ άλλων ακυρώνει και την προκήρυξη 7K/2009, που αφορούσε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.727 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και η οποία είχε ήδη αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο προς εκτύπωση. Αρκετές θέσεις της προκήρυξης αυτής θα καλυφθούν από τους κυλιόμενους πίνακες.

Το ΑΣΕΠ αναμένει τώρα από το υπουργείο Υγείας να του υποδείξει τις συνολικές ανάγκες σε προσωπικό ώστε να προχωρήσει στην έκδοση νέας προκήρυξης, που κατά τις εκτιμήσεις του θα περιλαμβάνει πάνω από 2.600 θέσεις. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν με το νέο σύστημα προσλήψεων, σύμφωνα με όσα προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, που αναμένεται να ψηφισθεί από τη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved