ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οι προσλήψεις που έρχονται Επιστροφή    
Έρχεται προκήρυξη με 19 θέσεις στο ΑΣΕΠ
 

 

Αθήνα 30.12.2009, 13:22

Μία ακόμη προκήρυξη πρόσληψης τακτικού προσωπικού απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για εκτύπωση το ΑΣΕΠ. Αφορά την πλήρωση 19 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) στο ίδιο το ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για την προκήρυξη  6K/2009, η οποία αρχικά έφερε τον κωδικό 8Κ/09, αλλά έκδοσή της ανεστάλλει λόγω των εκλογών και των αλλαγών στο νομοθετικό πλαίσιο των προσλήψεων.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού, ΤΕ Πληροφορικής (software), ΤΕ Πληροφορικής (hardware), ΔΕ Διοικητικού, ΔΕ Χειριστών Η/Υ.

Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο σε περίπου 10 ημέρες, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα καθορισθεί από το ΑΣΕΠ η διάρκειας είκοσι ημερών προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πίνακα των θέσεων.

 


 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τις θέσεις (αρχείο pdf 177 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved