ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Χορήγηση υποτροφιών για μεταδιδακτορική έρευνα
 

Αθήνα 7.9.2016, 00:38

Κονδύλια για την ενίσχυση με τη μορφή υποτροφίας μεταδιδακτορικών ερευνητών εξασφάλισαν από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό Δημόσιο τα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Οικονομίας.

«Είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό δημόσιο προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους ερευνητές να εκπονήσουν μεταδιδακτορική έρευνα», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Το πρόγραμμα υποτροφιών συνολικά 289 θέσεων σε 3 επιστημονικούς τομείς, αφορά την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα, με δυνατότητα εκπόνησης έργου και στα αγγλικά, χρονικής διάρκειας το ανώτερο έως 24 διαδοχικούς μήνες με καθαρά μηνιαία τροφεία ύψους 1.089,21€. Ο συνολικός προϋπολογισμός της πράξης για τον α’ κύκλο είναι 7.554.760.56€.

Οι επιστημονικοί τομείς είναι οι: α) Φυσικές Επιστήμες και Επιστήμες Μηχανικού, β) Επιστήμες Ζωής, γ) Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν χωρίς καμία παράλειψη και να αποστείλουν το αργότερο έως τις 6 Οκτωβρίου 2016, στη διεύθυνση: Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία, ειδική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, που διατίθεται αποκλειστικά στο διαδικτυακό τόπο www.iky.gr, συνοδευόμενη από όλα τα δικαιολογητικά που ορίζονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Η πρόσκληση, αίτηση και επίσημη ανακοίνωση διατίθενται στον παρακάτω ιστότοπο του ΙΚΥ: https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/2014-12-12-12-09-42/espa-2014-2020-metadidaktoriko.

Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Διαγωνισμών του ΙΚΥ στα τηλέφωνα 210-3726346, 210-3726394 και 210-3726395 και στα Γραφεία του ΙΚΥ.

«Ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη για ανάσχεση της εκροής νέων επιστημόνων με το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών που έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση νέων ερευνητών και την παραγωγή υψηλών ερευνητικών αποτελεσμάτων μέσω της μεταδιδακτορικής έρευνας, με κριτήριο επιλογής την επιστημονική επάρκεια των υποβληθεισών προτάσεων, την καινοτομία και την ανάδειξη του ερευνητικού έργου των νέων επιστημόνων», δήλωσε σχετικά η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση του ΙΚΥ.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πρόσκληση ΙΚΥ για μεταδιδακτορικούς υποτρόφους 792016.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved