ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Υποτροφίες για μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Αθήνα 13.9.2016, 04:34

Υποτροφίες για τα δυο μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως με συνάφεια στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση που λειτουργεί προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Πρόκειται για το Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (κοινό πρόγραμμα με το Πανεπιστήμιο Πάτρας) και το Μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία (κοινό πρόγραμμα με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου).  

Τα προγράμματα αυτά είναι -σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο- τα μόνα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά που είναι ενεργά αυτή τη στιγμή και τα οποία καλύπτουν πλήρως όλα ανεξαιρέτως τα κριτήρια που έχει ορίσει το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) για τη χορήγηση συνάφειας των μεταπτυχιακών τίτλων με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και την ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών και ειδικού επιστημονικού προσωπικού ειδικής αγωγής (ΣΜΕΑΕ).

Πιο συγκεκριμένα, για το Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση προσφέρονται υποτροφίες αναλογικά με το βαθμό πτυχίου: 15% επί των αρχικών διδάκτρων σε όσους έχουν «Λίαν Καλώς» (δηλ. πάνω από 6,5) και 20% υποτροφία για όσους έχουν «Άριστα» (δηλ. πάνω από 8,5). Τέλος υπάρχει πρόβλεψη για υποτροφία 10% για  όσους έχουν προσφέρει (ή θα προσφέρουν στη διάρκεια του μεταπτυχιακού) 50 ώρες  εθελοντική εργασία σε κοινωνικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς (λχ σχολεία, δήμους, εκκλησία, ΜΚΟ). Οι παραπάνω υποτροφίες δεν συνδυάζονται αθροιστικά.

Για το  Μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία δίδονται 5 πλήρεις υποτροφίες οι οποίες καλύπτουν εξ ολοκλήρου το κόστος του μεταπτυχιακού με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, τα οποία θα επικαλεστούν οι υποψήφιοι.

Όσοι  ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα αλλά και για τα υπόλοιπα από τα 25 αναγνωρισμένα εξ αποστάσεως προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα του www.unic-greece.gr ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα των επίσημων εκπροσώπων στην Ελλάδα  801 1000 709 (από σταθερό) ή στο 6972 089310 (από σταθερό / κινητό).


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved