ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Υποτροφίες για σπουδές στη Διοικητική Πληροφοριακών Συστημάτων
 

Αθήνα 14.9.2016, 18:38

Υποτροφίες για φοίτηση στο προπτυχιακό πρόγραμμα στην «Διοικητική Πληροφοριακών Συστημάτων» της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, προσφέρει το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, το πρόγραμμα προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική κατάρτιση και ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων σε άτομα που ενδιαφέρονται να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη πληροφορικών συστημάτων και πιο συγκεκριμένα να καταξιωθούν ως Σύμβουλοι Πληροφορικής (IT Consultants), Σχεδιαστές και Προγραμματιστές Εφαρμογών Πληροφορικής (System Designers, Application Developers), Διαχειριστές Βάσεων Δεδομένων (Database Administrators), Διαχειριστές Έργων Πληροφορικής (Software Project Managers), Ειδικοί Λήψης Αποφάσεων (Decision Making Experts) και τελικά ως Διευθυντές Πληροφορικών Συστημάτων (Chief Information Officers - CIO ή Chief Technology Officer -CTO).

Η Διοικητική Πληροφοριακών Συστημάτων είναι η μοναδική ειδικότητα που συνδυάζει τρεις άλλες: Διοικητική Επιστήμη, Οικονομικά και Πληροφορική. Προσφέρει τη δυνατότητα μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια των σπουδών μέσα από το αναβαθμισμένο πρόγραμμα Task-based Internship και προετοιμάζει κατάλληλα τους αποφοίτους για να αποκτήσουν το πιο σημαντικό και αναγνωρισμένο παγκοσμίως δίπλωμα για επαγγελματίες Διαχειριστές Έργων (PMP – Project Management Professional). Επιπλέον, έχει γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση, προοπτική σταδιοδρομίας στο εξωτερικό και υψηλές απολαβές.
 
Γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά (τα μαθήματα του πρώτου και δεύτερου χρόνου προσφέρονται και στα ελληνικά) και η φοίτηση πλήρης ή μερική. Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 8.280 ευρώ ανά έτος, όμως για το Χειμερινό Εξάμηνο 2016 ισχύει η εξής ειδική μείωση για τους φοιτητές από Ελλάδα, ως εξής:
* 1ο έτος φοίτησης:
- 50% έκπτωση εφόσον γίνει εφάπαξ καταβολή, δηλ. το συνολικό κόστος διδάκτρων του 1ου έτους ανέρχεται σε 4.140 ευρώ ή 
- 25% έκπτωση εφόσον επιλέξετε την αποπληρωμή σε μηνιαίες δόσεις, δηλ. το συνολικό κόστος διδάκτρων του 1ου έτους ανέρχεται σε 6.210 ευρώ.
* 2ο, 3ο και 4ο έτος φοίτησης:
- 25% έκπτωση, συνολικό κόστος διδάκτρων 6.210 ευρώ ανά έτος.

Όταν έχετε συγκεντρώσει όλα τα έγγραφα μπορείτε να τα στείλετε στο tentolouri.f@unic.ac.cy ή στο προσωπικό email mooulou@gmail.com μαζί με την συμπληρωμένη αίτηση, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αξιολόγησης της υποψηφιότητάς σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα στείλετε στο φαξ 210-6729629. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση κατά την υποβολή, μπορείτε να με καλέσετε στο 210-6748293.

Τα απαραίτητα έγγραφα για την εισαγωγή στα Προπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι τα εξής:
- Συμπληρωμένη Αίτηση Εισδοχής (επισυνάπτεται).
- Επίσημο Απολυτήριο Λυκείου ή επικυρωμένο αντίγραφο.
- Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
- Πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

Μετά την αποδοχή από το Πανεπιστήμιο, ο φοιτητής καταβάλει το ποσό των 1.055 ευρώ (προκαταβολή 1.000 ευρώ και τέλος αίτησης 55 ευρώ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τμήμα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αλλά και τη ζωή στην Κύπρο, καλέστε στο 801 100 2345 ή στο 210 6748293 από κινητό. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το Τμήμα Εγγραφών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Αθήνα, όπου θα απαντήσουμε σε όποιες απορίες έχετε.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε ενημερωτικό σημείωμα για την ειδικότητα.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Διοικητική Πληροφοριακών Συστημάτων 1492016.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved