ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Perrotis College: Διαγωνισμός για υποτροφίες

Proslipsis.gr | Αθήνα 07.09.2022, 20:47

Στη διενέργεια διαγωνισμού για τη διάθεση υποτροφιών σε δύο προπτυχιακά προγράμματα του προχωρά το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Θα διεξαχθεί με φυσική ή διαδικτυακή παρουσία το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022. 

Συγκεκριμένα, είναι διαθέσιμες:
• Δύο πλήρεις και μία 50% υποτροφία σπουδών για το προπτυχιακό πρόγραμμα «Περιβαλλοντική Επιστήμη»,
• Μία πλήρης υποτροφία για το προπτυχιακό πρόγραμμα «Ψηφιακό Μάρκετινγκ».

Πληροφορίες και αιτήσεις γίνονται δεκτές στα τηλέφωνα: 2310492848 και 2310492761

Όπως αναφέρουν οι διαθέτες, η Περιβαλλοντική Επιστήμη είναι πολύπλευρο πεδίο έρευνας που εστιάζει στις αλληλεπιδράσεις μεταξύ του εδάφους, του νερού, του αέρα στη βιόσφαιρα και των ζωντανών οργανισμών της, μελετώντας τις δυναμικές αλληλεξαρτώμενες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ αυτών των τεσσάρων συστατικών. Οι Περιβαλλοντικοί Επιστήμονες ερευνούν πώς οι συγκεκριμένες σχέσεις συντελούν στις περιβαλλοντικές αλλαγές σε διάφορες χωρικές και χρονικές κλίμακες αξιοποιώντας γνώσεις, έννοιες, δεδομένα, μοντέλα και μεθόδους που προέρχονται από διάφορους τομείς των φυσικών επιστημών. Εξασφαλίζει άμεση απασχόληση σε περιβαλλοντικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους του τομείς της οικονομίας. 

Το Ψηφιακό Μάρκετινγκ έχει αναδεχθεί σε βασική λειτουργία κάθε επιχείρησης. Στο πλαίσιο του προγράμματος οι σπουδαστές θα διδαχθούν ένα ευρύ φάσμα εργαλείων ψηφιακού μάρκετινγκ και τεχνικών όπως Digital Analytics, Search Marketing: Content και SEO & PPC και Mobile και Social Marketing. Το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση σε όσα θεωρούνται σημαντικά για την επόμενη πενταετία όπως Digital Marketing, Branding, Marketing Communications, Global και International Marketing, PR και Corporate Reputation, ενώ οι σπουδαστές θα μπορούν να αναπτύξουν ή ενισχύσουν τις ικανότητές τους μέσω της συμμετοχής σε διαφημιστικές εκστρατείες πραγματικών επιχειρήσεων.

Να σημειωθεί ότι το Perrotis College προσφέρει προπτυχιακές (Bachelor of Science) και μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Science) πιστοποιημένες από το Cardiff Metropolitan University και αναγνωρισμένες από το ελληνικό κράτος ως προς την επαγγελματική ισοδυναμία. Η φοίτηση είναι τριετής για τα προγράμματα B.Sc. και διετής για τα προγράμματα M.Sc. Η διδασκαλία πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Το μοναδικό campus του δίνει τη δυνατότητα σε σπουδαστική ζωή παρόμοια με αυτή που προσφέρουν τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στην Αμερική. Επιστημονικά εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τους ανοιχτούς χώρους που αποτελούν ζωντανά εργαστήρια θεωρίας και πράξης, εγγυώνται ένα επίπεδο σπουδών αντάξιο ιδρυμάτων του εξωτερικού!

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved