ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην αντιμετώπιση του πόνου από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (5/5/06)

Ιωάννινα 5.5.2006, 17:35
Η Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με την συγχρηματοδοτήση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οργανώνει για το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών με θέμα: «αντιμετώπιση του πόνου».

Στο πρόγραμμα θα εισαχθούν 30 φοιτητές μετά από συνεντεύξεις και γραπτές εξετάσεις που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2006. Την ύλη για τα εξεταζόμενα μαθήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την πληροφορηθούν από την Γραμματεία της Σχολής. Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμηθούν και προσόντα όπως ο βαθμός του πτυχίου, η ερευνητική δραστηριότητα, η χρήση Η/Υ και τυχόν υποτροφίες.

Δεκτοί γίνονται οι κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ ή ΤΕΙ τμημάτων επιστημών Υγείας ή ΤΕΦΑΑ ή τμημάτων Ψυχολογίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις από 12 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου στην Γραμματεία του Προγράμματος «Αντιμετώπιση του πόνου». Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τα δικαιολογητικά και την διαδικασία επιλογή μπορεί να βρει κανείς στα τηλ.: 26510-97747, και 26510-97874 καθώς και στον δικτυακό τόπο http://users.uoi.gr/mdpsycho.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved