ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Πολιτική Ανάλυση και Πολιτική Θεωρία

 

Αθήνα 31.5.2012, 21:32

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πολιτική Ανάλυση και Πολιτική Θεωρία» του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης προκηρύσσει 24 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Το Πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις ακόλουθες δύο κατευθύνσεις: «Πολιτική Θεωρία και Δικαιώματα», «Πολιτική Ανάλυση Δημοσίων και Ευρωπαϊκών Πολιτικών».

Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 12 μήνες και περιλαμβάνει παρακολούθηση και εξέταση μαθημάτων / σεμιναρίων και εκπόνηση Μεταπτυχιακής Εργασίας Ειδίκευσης (ΦΕΚ 753/τ.Β΄/19.5.2004 και ΦΕΚ 1610/τ.Β΄/17.8.2007).

Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι των τμημάτων Πολιτικής Επιστήμης, Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, Οικονομικών Επιστημών, Δημόσιας Διοίκησης, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Νομικών Επιστημών, Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Φιλοσοφικών Σχολών, Παιδαγωγικών Τμημάτων και συναφών τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι των ΤΕΙ συναφών γνωστικών αντικειμένων σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 12γ του Ν.2916/2001 (ΦΕΚ 114 Α΄).

Οι υποψήφιοι/ες οφείλουν να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας από την 1η Ιουνίου 2012 έως και τις 10 Ιουλίου 2012 στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά. Ο φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει:
1. Συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης συμμετοχής (σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή CD).
2. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ανώτατης σχολής ή επικυρωμένο αντίγραφο της πράξης ισοτιμίας και αντιστοιχίας του αρμόδιου οργάνου, κατά τις κείμενες διατάξεις, για όσους προέρχονται από σχολές του εξωτερικού στο οποίο να αναγράφετε ο βαθμός με ακρίβεια δεύτερου δεκαδικού ψηφίου.
3. Αποδεικτικό βαθμού πτυχίου (για αποφοίτους σχολών εξωτερικού να συνοδεύεται από πράξη αντιστοίχισης βαθμολογίας από το αρμόδιο όργανο).
4. Επικυρωμένο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας όλων των ετών φοίτησης.
5. Στη περίπτωση των αναγνωρισμένων μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, σχετικό επικυρωμένο αποδεικτικό.
6. Βιογραφικό σημείωμα.
7. Υπόμνημα το οποίο θα παρουσιάζει τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του/της υποψηφίου/ας, τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί να συνεχίσει τις σπουδές του/της σε μεταπτυχιακό επίπεδο καθώς και τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρεται να εγγραφεί στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα (να μην ξεπερνά τις 500 λέξεις).
8. Δύο συστατικές επιστολές, εσώκλειστες (σε σφραγισμένο φάκελο).
9. Δείγμα προπτυχιακής εργασίας, εάν υπάρχει ή αντίγραφα τυχόν επιστημονικών δημοσιεύσεων.
10. Επικυρωμένο αντίγραφο αποδεικτικού γνώσης ξένης γλώσσας.

Τα έντυπα της αίτησης συμμετοχής και των συστατικών επιστολών παρέχονται από την ηλεκτρονική διεύθυνση <http://www.soc.uoc.gr/political/el/prokhryxh_metaptyxiakoy.htm>.

Την αξιολόγηση των εμπρόθεσμων αιτήσεων (σφραγίδα ταχυδρομείου) ακολουθεί για όσους υποψήφιους προεπιλεγούν, συνέντευξη / προφορική αξιολόγηση. Οι ημερομηνίες για τις συνεντεύξεις θα ορισθούν από τη Γραμματεία. Η τελική επιλογή θα γίνει με συνεκτίμηση των στοιχείων της αίτησης και της επίδοσης στην προφορική συνέντευξη. Η διαδικασία επιλογής ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων. Οι ημερομηνίες εγγραφής των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν με το πέρας της διαδικασίας. Τα μαθήματα του προγράμματος αρχίζουν με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Πολιτικής Ανάλυσης και Πολιτικής Θεωρίας, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρέθυμνο, 10:30-12:30 κατά τις μέρες Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη τηλ.: 28310-77441, 77450 και 77451, φαξ: 28310-77455.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved