ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό ΕΜΠ στους υδάτινους πόρους (11/5/06)


Αθήνα 11.5.2006, 07:55
Διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών σητν Επιστήμη και Τεχνολογία Υδάτινων Πόρων προσφέρουν για το ακαδημαϊκό έτος 2006 – 07, οι σχολές Πολιτικών Μηχανικών, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, Μηχανικών κ Μεταλλείων και Μεγαλουργών, Εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών του ΕΜΠ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε αποφοίτους των συνεργαζόμενων σχολών του ΕΜΠ και άλλων πολυτεχνικών σχολών της χώρας, αλλά και σε αποφοίτους τμημάτων θετικής κατεύθυνσης ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμων της αλλοδαπής.

Ο μέγιστος αριθμός εισακτέων είναι 40 φοιτητές. Για την παρακολούθηση του προγράμματος δεν απαιτούνται δίδακτρα, και η υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 19 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην Γραμματεία του ΠΜΣ, Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Νέα Κτίρια Πολιτικών Μηχανικών, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, κ.Γκιόκα τηλ.: 210 7722265 και 77223225 και από την διεύθυνση http://postgrasrv.-hydro.ntua.gr/.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved