ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ολική ποιότητα από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (11/5/06)


Αθήνα 11.5.06, 08:24
Το Σεπτέμβριο του 2006 αρχίζει στο πανεπιστήμιο Πειραιώς ο νέος κύκλος σπουδών του Ευρωπαϊκού μεταπτυχιακού προγράμματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων – Ολική ποιότητα. Πρόκειται για σπουδές σε επίπεδο ΜΒΑ (ΤQM) διάρκειας τριών διαδοχικών ακαδημαϊκών εξαμήνων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά έντυπα αίτησης, τις φόρμες συστατικών επιστολών και τον οδηγό σπουδών του προγράμματος από την ιστοσελίδα www.unipi.gr/ode/tam, ή από την Γραμματεία του μεταπτυχιακού προγράμματος, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων, Καραολή και Δημητρίου 80 , τκ 18534 Πειραιάς, από 8.00 ως 17.30 καθημερινά.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως 26 Μαΐου.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved