ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
767 σπουδαστές θα εισαχθούν στο πρόγραμμα παιδαγωγικής ΑΣΠΑΙΤΕ

 

Αθήνα 28.7.2012, 23:33

Προκήρυξη για την εισαγωγή 767 σπουδαστών στο ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, όπως αυτές κατανέμονται στις πόλεις που πραγματοποιείται το πρόγραμμα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Σάπες Ροδόπης, Ρόδος), προκηρύσσει η ΑΣΠΑΙΤΕ.

Στη διαδικασία επιλογής δικαιούνται να συμμετέχουν οι πτυχιούχοι Σχολών Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ) ή ισότιμων Σχολών του εξωτερικού, εφόσον η ειδικότητα του πτυχίου τους δίνει το δικαίωμα διδασκαλίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ο Κλάδος και η ειδικότητά τους συμπεριλαμβάνονται στην εκάστοτε προκήρυξη της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής για την εισαγωγή τους στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ ή ιδιωτικών ταχυδρομείων (με την ένδειξη Επιλογή υποψηφίων ΕΠΠΑΙΚ), αποκλειστικά στην ΑΣΠΑΙΤΕ στην Αθήνα (Ν. Ηράκλειο Αττικής, Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ΤΚ 14121).

* Κατεβάστε την σχετική απόφαση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved