ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

 

Αθήνα 5.10.2012, 3:43

Την εισαγωγή πτυχιούχων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας στις κατευθύνσεις Κλασική Φιλολογία, Βυζαντινή Φιλολογία, Νεοελληνική Φιλολογία, Γλωσσολογία και Ιστορία και Θεωρία του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, προκηρύσσει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ειδικότερα, το Τμήμα πρόκειται να κάνει δεκτούς κατόπιν εξετάσεων έως και 24 μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (YA 24454/B7/ΦΕΚ 1202/13.07.2007) που οδηγεί στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις παρακάτω κατευθύνσεις:
• Κλασική Φιλολογία: 8 θέσεις
• Βυζαντινή Φιλολογία: 3 θέσεις
• Νεοελληνική Φιλολογία: 8 θέσεις
• Γλωσσολογία: 2 θέσεις
• Ιστορία και Θεωρία του Θεάτρου και του Κινηματογράφου: 3 θέσεις για Θέατρο (δεν προκηρύσσονται θέσεις για τον Κινηματογράφο)

Τα δικαιολογητικά που πρέπει απαραίτητα να κατατεθούν είναι:
1. Αίτηση υποψηφιότητας (διατίθεται από τη Γραμματεία και την ιστοσελίδα).
2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
3. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου με βαθμό τουλάχιστον 6,50 «Λίαν Καλώς». Για τους αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών της αλλοδαπής απαιτείται επιπλέον Βεβαίωση Ισοτιμίας από τον ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ). Για τους αλλοδαπούς αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών ο βαθμός πτυχίου μπορεί να είναι και 5,00 «Καλώς».
4. Επικυρωμένο αντίγραφο Πιστοποιητικού Αναλυτικής Βαθμολογίας.
5. Επικυρωμένο αντίγραφο αποδεικτικού γλωσσομάθειας μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας στο επίπεδο Β2 ή ανώτερο. Αν δεν υπάρχει τίτλος γλωσσομάθειας ο υποψήφιος θα εξεταστεί σε μια γλώσσα της επιλογής του.
6. Απλή φωτοτυπία (όχι επικυρωμένη) των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την αίτηση τους με τα ανωτέρω δικαιολογητικά έως την 30 Νοεμβρίου 2012 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην ταχυδρομική διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κρήτης - Τμήμα Φιλολογίας  - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών 741 00 - Ρέθυμνο.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 21 έως 23 Ιανουαρίου 2013. Η φοίτηση αρχίζει το Φεβρουάριο του 2013, διαρκεί 4 εξάμηνα και είναι δωρεάν. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική για τα 3 πρώτα εξάμηνα ενώ το 4ο εξάμηνο περιλαμβάνει τη συγγραφή της Διπλωματικής Εργασίας.
 
Στην ιστοσελίδα
www.philology.uoc.gr/postgraduate υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κανονισμό και το πρόγραμμα σπουδών καθώς και την ύλη των εξετάσεων. Επίσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στη Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 2831077306, κ. Γιώργο Μοτάκη, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση pgrad@phl.uoc.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved