ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην οικονομική και επιχειρησιακή στρατηγική (18/5/06)


Αθήνα 18.5.2006, 23:21
Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς προσκαλεί υποψηφίους φοιτητές για υποβολή αιτήσεων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της «Οικονομικής και Επιχειρησιακής Στρατηγικής» (Master of Science in Economic & Business Strategy).

Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική είναι η παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου στη διεπιστημονική περιοχή της Οικονομικής των Επιχειρήσεων με έμφαση στο βέλτιστο συνδυασμό των οικονομικών γνώσεων και των γνώσεων σε θέματα επιχειρησιακής στρατηγικής για την άριστη διοίκηση, διαχείριση και στρατηγικό σχεδιασμό των σύγχρονων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του διεθνούς ανταγωνισμού.

Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων ΑΕΙ (ή άλλων συναφών τμημάτων) της ημεδαπής ή ανεγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι αντίστοιχων τμημάτων των ΤΕΙ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν.2327/95. Το πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας (4 εξάμηνα) και τα μαθήματα αρχίζουν το Σεπτέμβριο του 2006.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στη Γραμματεία του ΠΜΣ έως τις 31 Μαΐου 2006. Συνημμένα θα πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: συμπληρωμένη την έντυπη αίτηση, αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφο πτυχίου (ελάχιστη βαθμολογία: «Λίαν Καλώς») επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (με ακριβή μέσο όρο), δύο συστατικές επιστολές (σε έντυπα του Τμήματος), αποδεικτικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας (Proficiency ή GMAT με ελάχιστο το 530), αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ για υποψηφίους που έχουν τίτλους σπουδών από ΑΕΙ της αλλοδαπής και δύο έγχρωμες φωτογραφίες.

Ο αριθμός των εισακτέων για το Ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 ορίζεται σε 35 άτομα. Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων. Για την αξιολόγηση της προσωπικότητάς τους και εφόσον πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, οι υποψήφιοι θα περάσουν από προσωπική συνέντευξη. Για την παρακολούθηση του Π.Μ.Σ προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων, ύψους 2.000 ευρώ για κάθε εξάμηνο, τα οποία θα καταβάλλονται εφάπαξ πριν από την έναρξη του αντίστοιχου εξαμήνου. Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα μεταξύ 18:00 και 21:00 καθημερινά.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved