ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη και διαχείριση του αγροτικού χώρου (23/5/06)


Αθήνα 23.5.2006, 08:54
Στα πλαίσια του ΕΠΕΑΚ ΙΙ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, με τίτλο «Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη και Διαχείριση του Αγροτικού Χώρου».

Υποψήφιοι για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μπορεί να είναι μεταπτυχιακοί φοιτητές, απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θετικών, οικονομικών και συναφών επιστημών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως και τις 15 Ιουλίου 2005, στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι: έντυπη αίτηση, δύο (2) φωτογραφίες ταυτότητας, αντίγραφο πτυχίου (νομίμως επικυρωμένο), αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας ( νομίμως επικυρωμένο), βιογραφικό σημείωμα, φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας (νομίμως επικυρωμένη), δύο συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση από καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ερευνητές αναγνωρισμένων ερευνητικών κέντρων, δίπλωμα ή πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας και τυχόν άλλων ξένων γλωσσών, δήλωση του Ν.1590/86 ότι "δεν είμαι εγγεγραμμένος /η σε Π.Μ.Σ. άλλου Τμήματος" καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που, κατά τη γνώμη των υποψηφίων, θα διευκόλυνε την Επιτροπή Αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη γνώμη.

Το Π.Μ.Σ. διαρκεί τρία εξάμηνα (δύο διδακτικά και ένα για την εκπόνηση της μεταπτυχιακής ερευνητικής εργασίας), η παρακολούθησή του είναι υποχρεωτική, και θα εισαχθούν 20 μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (Ιερά Οδός 75, Βοτανικός, Τ.Κ. 118 55, τηλ. 210-529 4770, φαξ 210 529 4779) καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΠΑ:
www.aua.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved