ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό

 

Αθήνα 25.2.2013, 17:43

Θέσεις φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» προκηρύσσει το Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Το Πρόγραμμα οδηγεί σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο αντικείμενο Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό με τις εξής δύο κατευθύνσεις:
- Παιδικό Βιβλίο.
- Παιδαγωγικό Υλικό.

Δεκτοί για φοίτηση γίνονται πτυχιούχοι Παιδαγωγικών Τμημάτων των ΑΕΙ της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής, οι πτυχιούχοι των Φιλοσοφικών Σχολών, των λεγομένων «Καθηγητικών Σχολών», του Τμήματος Μεθοδολογίας της Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ), των τμημάτων Θεατρικών Σπουδών, του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου και των ΤΕΙ Βιβλιοθηκονομίας.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές απευθείας και ταχυδρομικά από τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στη Ρόδο, από 25 Φεβρουαρίου έως 12 Απριλίου 2013, σφραγίδα ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Φυτώριο ΚΕΓΕ "Δήμητρα", Λεωφόρος, Ρόδου - Καλλιθέας, Ρόδος, ΤΚ 85100, υπόψη κου Νίκου Θεοχάρη

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΜΣ «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό», στο τηλ.: 22410-99115, e-mail: theocharis@rhodes.aegean.gr, (από 09:00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.), καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.pse.aegean.gr/pms-pvpy/prokirixeis.htm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved