ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην Πολιτική του Τουρισμού από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (31/5/06)


Αθήνα 31.5.2006, 19:25
Διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο "Σχεδιασμό, Διοίκηση και πολιτική του τουρισμού" οργανώνει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνεργασία με τμήματα Γεωγραφίας περιβάλλοντος και Κοινωνικής ανθρωπολογίας και Ιστορίας του πανεπιστήμιου Αιγαίου και καλούν τους υποψηφίους να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής.

Το πρόγραμμα δέχεται ετησίως έως είκοσι πέντε φοιτητές. Γίνονται δεκτοί, μετά από συνέντευξη και συνεκτίμηση των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων πτυχιούχοι των ακόλουθων Τμημάτων ΑΕΙ: Οικονομικών Σπουδών και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης ,Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας, Κοινωνιολογίας, Γεωγραφίας,Περιφερειακής Ανάπτυξης και Χωροταξίας, Πολυτεχνικών Σχολών, Αρχιτεκτονικής, Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Μηχανικών,Νομικών ,Φιλοσοφικών Σχολών, Πληροφορικής,Θετικών Επιστημών, Μ.Μ.Ε, Οικονομικής και Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι των αντίστοιχων Τμημάτων ΤΕΙ.

Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στην Γραμματεία του Μεταπτυχιακού, Μιχαήλ Λιβανού 54, 82100 Χίος (κα Μαρία Σταθάκου 9:00-14:30 Τηλέφωνο: 22710-35322, 3 και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved