ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στις πολιτικές, οικονομικές και διεθνείς σχέσεις στην Μεσόγειο (3/6/06)


Ρόδος 3.6.2006, 17:29
Το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου προσκαλεί όσους οργανώνει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Πολιτικές οικονομικές και Διεθνείς σχέσεις στην Μεσόγειο», που οδηγεί στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης.

Το Π.Μ.Σ. είναι διετές και απαιτεί πλήρη παρακολούθηση. Γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ΑΕΙ Τμημάτων και Κατευθύνσεων Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών, Μεσογειακών Σπουδών, Νομικής, Πολιτικών Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών, Ιστορίας, Δημόσιας Διοίκησης της ημεδαπής ή ισοτίμων αναγνωρισμένων σχολών της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι ΤΕΙ Τμημάτων αντιστοίχων με τα ανωτέρω Τμήματα καθώς και Αξιωματικοί των παραγωγικών Στρατιωτικών Σχολών.

Δεκτοί μπορεί να γίνουν επίσης και πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων, εάν πιστοποιηθεί από την Επιτροπή Επιλογής η ικανότητά τους να παρακολουθήσουν το Π.Μ.Σ.

Το Π.Μ.Σ. θα δεχθεί το μέγιστο 25 μεταπτυχιακούς φοιτητές και η πρώτη φάση επιλογής τους θα γίνει με συνεκτίμηση όλων των δικαιολογητικών. Στη δεύτερη φάση επιλογής οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά κατατίθενται ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (ως ημερομηνία αποστολής θεωρείται αυτή που αναγράφεται στη σφραγίδα του ταχυδρομείου) στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, με την ένδειξη για το «Π.Μ.Σ. Διεθνών Σχέσεων» Δημοκρατίας 1, 85100 Ρόδος, το αργότερο μέχρι την 30η Ιουνίου 2006. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων προγραμματίζεται για τις αρχές Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στους ενδιαφερόμενους στα τηλ.22410–99313-99314 και από το διαδίκτυο http://www.rhodes.aegean.gr ή e-mail: medmaster@rhodes.aegean.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved