ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην ναυτική και θαλάσσια τεχνολογία και επιστήμη (3/6/06)


Αθήνα 3.6.2006, 17:32
Οι Σχολές Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ, καθώς και το Φυσικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΚΘΕ), με τη διοικητική υποστήριξη της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π., οργανώνουν και λειτουργούν Διεπιστημονικό - Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στο αντικείμενο της "Ναυτικής και Θαλάσσιας Τεχνολογίας και Επιστήμης".

Η έναρξη του 9ου κύκλου σπουδών του ΔΠΜΣ θα γίνει τον Οκτώβριο του 2006.Το ΠΜΣ διαρκεί για τέσσερα ακαδημαϊκά εξάμηνα και μπορεί να οδηγήσει σε διδακτορικό δίπλωμα.

Γίνονται δεκτές αιτήσεις υποψηφιότητας αποφοίτων (ή τελειοφοίτων εφόσον αποφοιτήσουν μέχρι τον Ιούλιο του 2005) των συνεργαζόμενων Σχολών του Ε.Μ.Π., καθώς και του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, άλλων Σχολών του Ε.Μ.Π. και άλλων Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας αποφοίτων άλλων Τμημάτων θετικής κατεύθυνσης καθώς και ισότιμων Σχολών του εξωτερικού.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψη ο γενικός βαθμός διπλώματος, η επίδοση στα συναφή προς το ΔΠΜΣ προπτυχιακά μαθήματα, η σειρά του βαθμού του πτυχίου σε σχέση με τους βαθμούς των υπολοίπων αποφοίτων στην ίδια Σχολή και ακαδημαϊκό έτος, το θέμα και η επίδοση στη διπλωματική εργασία, εφόσον υπάρχει, η καλή γνώση ξένων γλωσσών και ιδιαίτερα της αγγλικής, καθώς και ο χαρακτήρας των υποψηφίων. Επίσης, θα συνεκτιμηθούν τυχόν ερευνητική και επαγγελματική δραστηριότητα των υποψηφίων, καθώς και οι συστατικές επιστολές και η προσωπική συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2006 στη Γραμματεία της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών (Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Νέα Κτίρια Μηχανολόγων – Ναυπηγών, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου): α. Αίτηση (www.naval.ntua.gr ), επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου (οι πτυχιούχοι) ή στοιχεία από τα οποία να προκύπτει ότι αναμένεται η αποφοίτησή τους μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2005,βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΙΚΑΤΣΑ για όλους όσους προέρχονται από πανεπιστημιακές σχολές της αλλοδαπής, πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας, πλήρες βιογραφικό σημείωμα που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή/και επαγγελματική δραστηριότητα, τις πιθανές επιστημονικές εργασίες του υποψηφίου, καθώς και αν λαμβάνουν ή αν ενδιαφέρονται να λάβουν υποτροφία, τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης μιας ή και περισσοτέρων ξένων γλωσσών, και δύο συστατικές επιστολές.

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, κα Ελένη Παπαγιάννη, τηλ.: 210 7721886, 210-7722391.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved