ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας

 

Αθήνα 16.5.2013, 15:32

Είκοσι πέντε φοιτητές θα γίνουν δεκτοί κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013 2014 στο Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και της Τεχνολογίας" του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΕΜΠ.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο κατευθύνσεις: α) Κατεύθυνση Ιστορίας των Επιστημών και της Τεχνολογίας, β) Κατεύθυνση Φιλοσοφίας των Επιστημών και της Τεχνολογίας. Αποσκοπεί στην ανάπτυξη της έρευνας και την προαγωγή της γνώσης στην Ιστορία, Φιλοσοφία και Μεθοδολογία της Λογικής, των Μαθηματικών, των Φυσικών Επιστημών, των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, καθώς και της Τεχνολογίας. Επίσης αποσκοπεί στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού επιστημονικού δυναμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού και γενικότερα του παγκόσμιου χώρου. Απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) και ο αριθμός εισακτέων κατ' έτος είναι είκοσι πέντε (25). Η χρονική διάρκεια φοίτησης είναι τέσσερα εξάμηνα η ελάχιστη και έξι εξάμηνα η μέγιστη.

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι όλων των Πανεπιστημιακών Τμημάτων ή Σχολών της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων συγγενούς γνωστικού αντικειμένου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής από θετικές ή τεχνολογικές κατευθύνσεις, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της παραγράφου 12γ του άρθρου 5 του Ν. 2916/01, η οποία προσετέθη στο άρθρο 25 του ν. 1404/83.

Αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Προγράμματος μέχρι 31 Μαΐου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος (πατήστε εδώ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved