ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Oil and Gas Technology

 

Αθήνα 17.5.2013, 16:52

Το Τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου του ΤΕΙ Καβάλας οργανώνει μοναδικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που συνδυάζει την επιχειρηματική διοίκηση με την μηχανική, την επιστήμη και την τεχνολογία της upstream βιομηχανίας πετρελαίου, με τίτλο: "MSc in Oil and Gas Technology".

Το πρόγραμμα διαρκεί 13 μήνες, είναι 90 πιστωτικών μονάδων, αναγνωρίζεται πλήρως από το ελληνικό κράτος και κατανέμεται σε 3 εξάμηνα. Το πρώτο εξάμηνο καλύπτει τα μαθήματα του MBA, το δεύτερο τα μαθήματα της επιστήμης και τεχνολογίας του μηχανικού (MEng), ενώ το τρίτο είναι η διπλωματική διατριβή. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τον 1η Οκτώβριο 2013.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, αριστούχοι μηχανικοί ή πτυχιούχοι θετικών επιστημών (φυσικοί, χημικοί, μαθηματικοί, γεωλόγοι) τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, με γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς τα μαθήματα γίνονται στην αγγλική.

Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποβάλλονται μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2013. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη διεύθυνση: http://msc.petrotech.teikav.edu.gr.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved