ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Τα μεταπτυχιακά και οι υποτροφίες των Πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης
 

 

Αθήνα 20.5.2013, 12:45

Ημερίδα παρουσίασης των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και των Υποτροφιών που προσφέρουν, διοργανώνουν από κοινού τα τρία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο". 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, 9:00 - 18:00, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ (κόκκινο κτίριο, 3ης Σεπτεμβρίου). Σε αυτήν θα παρουσιαστούν από εκπροσώπους των Τμημάτων και των Σχολών τα μονοτμηματικά και διατμηματικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Μέσα από την ημερίδα θα παρέχεται η δυνατότητα στους φοιτητές και αποφοίτους οποιουδήποτε πανεπιστημίου, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, σε πανεπιστημιακούς, αλλά και στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών, τα κριτήρια εισαγωγής και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των αποφοίτων ακαδημαϊκών μονάδων των τριών ιδρυμάτων.

Επίσης, θα υπάρξουν συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης με θέματα την αναζήτηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, τη σύνταξη της αίτησης, της αυτοπεριγραφικής έκθεσης (motivation letter) και του βιογραφικού σημειώματος για τις μεταπτυχιακές σπουδές, την αναζήτηση και διεκδίκηση υποτροφιών και κληροδοτημάτων με σκοπό την οικονομική στήριξη των μεταπτυχιακών σπουδών.

Να σημειωθεί ότι έχουν ήδη κατατεθεί περισσότερες από 700 δηλώσεις συμμετοχής, ηλεκτρονικά στο https://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=412 και στη γραμματεία κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό και θα μεταδοθεί σε live streaming στη διεύθυνση https://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=412.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, τηλ. 2310-999397, 995841, email: kouimtzi@cso.auth.gr και anestis@cso.auth.gr.

* Στο συνημμένο θα βρείτε πίνακα με τα μεταπτυχιακά.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τα προγράμματα (αρχείο pdf 340 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved