ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Ιατρική απεικόνιση στην Οφθαλμολογία

 

Αθήνα 20.5.2013, 18:32

Η Οφθαλμολογική Κλινική του τμήματος Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης οργανώνει και λειτουργεί Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο «Ιατρική απεικόνιση στην Οφθαλμολογία», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3685/2008.

Βασικό αντικείμενο του προγράμματος είναι η μεταπτυχιακή διδασκαλία, έρευνα και πρακτική εκπαίδευση στην Ιατρική Απεικόνιση του Οπτικού Συστήματος.

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των ΑΕΙ από : α) πανεπιστήμια της ημεδαπής ή αλλοδαπής προερχόμενοι από σχολές Θετικών Επιστημών, Ιατρικής και Επιστημών Υγείας καθώς και των Πολυτεχνικών Σχολών, β) ΤΕΙ των τμημάτων: Οπτικών, Χειριστών Ιατρικών Μηχανημάτων, Νοσηλευτικής.

Το πρόγραμμα προσφέρει:
Α. ολοκληρωμένη εικόνα της ιατρικής απεικόνισης στο οπτικό σύστημα και το οφθαλμό ειδικότερα.
Β. κατάρτιση με δεξιότητες χρήσιμες ως εργαλεία για σχεδιασμό και εκτέλεση προγραμμάτων για τον προσυμπτωματικό έλεγχο, διάγνωση, και παρακολούθηση οφθαλμικών και συστηματικών νόσων.
Γ. κατάρτιση επαγγελματιών ικανών να εφαρμόσουν ή να διαμορφώσουν πολιτικές ολιστικής διαχείρισης νοσημάτων με σημαντική κοινωνική και οικονομική επίπτωση στη χώρα μας.

Ολοκληρώνεται σε 4 εξάμηνα με την ολοκλήρωση των υποχρεωτικών μαθημάτων και τη δημόσια υπεράσπιση της μεταπτυχιακής εργασίας. Ο μεταπτυχιακός τίτλος συνοδεύεται με 120 πιστωτικές ακαδημαϊκές μονάδες. Υπάρχει η δυνατότητα στους φοιτητές που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία να προχωρήσουν σε εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 16 Ιουνίου 2013 στη Γραμματεία του Προγράμματος.

Πληροφορίες θα βρείτε στις διευθύνσεις http://elkethop.alex.duth.gr και http://www.med.duth.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved