ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (9/6/06)


Λάρισα 9.6.2006, 06:45
Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε σύμπραξη με το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λάρισας θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβριο του 2006 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των Τμημάτων των Σχολών Επιστημών Υγείας των Πανεπιστημίων ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι Τμημάτων των Σχολών Επιστημών Υγείας των ΤΕΙ.

Το πρόγραμμα αρχίζει τον Oκτώβριο του 2006 και περιλαμβάνει 4 διδακτικά εξάμηνα, ενώ ο αριθμός των εισακτέων είναι 30 κατ’ ανώτατο όριο.

Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Υψηλάντου 73 και Τσιμισκή, στη Λάρισα από τις 19 έως τις 30 Ιουνίου 2006 και από 10.00 έως 13.00 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, όπως Αίτηση, Προκήρυξη υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας www.med.uth.gr/όπως και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λάρισας www.teilar.gr.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved