ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Τρεις ειδικεύσεις από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης (9/6/06)


Χανιά 9.6.2006, 06:57
Oι μεταπτυχιακές σπουδές που προσφέρονται από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) του Πολυτεχνείου Κρήτης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 αφορούν τρεις κύκλους σπουδών: α) Επιχειρησιακής Έρευνας, β) Συστημάτων Παραγωγής και γ) Οργάνωσης και Διοίκησης. Επίσης, το πρόγραμμα οδηγεί στη λήψη Διδακτορικού Διπλώματος.

Για τη λήψη του ΜΔΕ απαιτείται επιτυχής παρακολούθηση 7 μεταπτυχιακών μαθημάτων και η εκπόνηση ερευνητικής μεταπτυχιακής εργασίας ή επιτυχής παρακολούθηση 9 μεταπτυχιακών μαθημάτων και η εκπόνηση συνθετικής μεταπτυχιακής εργασίας. Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική.

Δικαίωμα αίτησης έχουν απόφοιτοι ΑΕΙ πολυτεχνικών και στρατιωτικών σχολών και τμημάτων φυσικής, χημείας, μαθηματικών, γεωλογίας, γεωπονίας, διοικητικών, οικονομικών, πληροφορικής, ιατρικών και βιολογικών επιστημών, και απόφοιτοι ΤΕΙ των σχολών τεχνολογικών εφαρμογών, του εσωτερικού ή εξωτερικού, εφ’ όσον τα πτυχία των τελευταίων είναι αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ, αντίστοιχα και ισότιμα προς εκείνα του εσωτερικού. Δικαίωμα αίτησης έχουν επίσης και οι τελειόφοιτοι ΑΕΙ, οι οποίοι εφόσον γίνουν δεκτοί, έχουν δυνατότητα εγγραφής στο ΠΜΣ μόνο αν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους έως τις 6/10/2006. Για διδακτορικό γίνονται δεκτοί μόνο κάτοχοι αναγνωρισμένου και ισοτίμου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ή Μάστερ).

Οι υποψήφιοι για το πρόγραμμα καλούνται να υποβάλουν μέχρι 30 Ιουνίου στη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, 731 00 Χανιά, τα παρακάτω δικαιολογητικά: Αίτηση (στην οποία να προσδιορίζουν την κατεύθυνση για την οποία ενδιαφέρονται), βιογραφικό σημείωμα, πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας, επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου, σύντομη έκθεση επιστημονικών και επαγγελματικών ενδιαφερόντων, αντίγραφα επιστημονικών δημοσιεύσεων, πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, στα τηλ.: (28210) 37301, 37302, 37305, 37279, φαξ: (28210) 69410, και e-mail
stelam@dssl.tuc.gr.
Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες και μέσω του Web στη σελίδα του Τμήματος:
www.dpem.tuc.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved