ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
To professional MBA παρουσιάζει το ALBA (8/9/06)


Aθήνα 8.9.2006, 20:32
Το πρόγραμμα Professional MBA, που ξεκινά τον Νοέμβριο, θα παρουσιάσει σε υποψήφιους φοιτητές την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:00 στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza (Πλατεία Συντάγματος) το ALBA.

Η
παρουσίαση θα γίνει από τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή του προγράμματος, Δρ. Κυριάκο Βλάχο, Αναπληρωτή Καθηγητή Επιστημών των Αποφάσεων, ALBA Graduate Business School, και από τη Διοικητική Διευθύντρια του προγράμματος, κ. Αντωνίνα Καλκαβούρα.

Το ALBA Professional MBA απευθύνεται σε δυναμικά, ανερχόμενα στελέχη επιχειρήσεων, που επιθυμούν να φοιτήσουν στο ALBA χωρίς να διακόψουν την εργασία τους, αποκτώντας ένα επιπλέον ισχυρό εφόδιο που θα δώσει νέα ώθηση στη σταδιοδρομία τους. Έχει γλώσσα εργασίας την αγγλική και μπορεί να ολοκληρωθεί σε διάστημα από 24 έως 48 μήνες, ανάλογα με το ρυθμό φοίτησης του σπουδαστή. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι εργαζόμενα στελέχη, με πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών και επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 3 χρόνων (μη συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής θητείας). Το πρόγραμμα σπουδών του Professional MBA δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη ικανοτήτων στρατηγικής σκέψης και δράσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.alba.edu.gr/academic/pmba/, ενώ για πρόσθετες
πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην παρουσίαση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιώργο Χριστιανό, τηλ.: 210-8964531, e-mail: pmba@alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved