ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΜΒΑ από την ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Bath (20/9/06)


Αθήνα 20.9.2006, 14:55
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το διεθνούς κύρους Πανεπιστήμιο, University of Bath, ανακοινώνουν την έναρξη της 5ης σειράς του Executive Bath MBA in Athens, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2006.

Το Executive Bath MBA in Athens είναι ένα διετές μεταπτυχιακό part-time πρόγραμμα διεθνούς επιπέδου, που διδάσκεται αποκλειστικά από τους ακαδημαϊκούς του University of Bath στην αγγλική γλώσσα, με στόχο τη γνώση και την διάδοση του επιστημονικού management.

Η ιδιαίτερα υψηλή κατάταξη του School of Management, 4ο στη Μεγάλη Βρετανία (The Times Good University Guide 2002), και του Executive MBA, 38ο σε παγκόσμια κλίμακα (Financial Times 2002), διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα του προγράμματος.

Οι στόχοι του προγράμματος εστιάζονται στη:
- Βελτίωση των ικανοτήτων των υποψηφίων, στη διαμόρφωση και εφαρμογή των τεχνικών και θεωριών του management στη διαδικασία μιας επιχείρησης.
-
Επανεξέταση, αναβάθμιση και εμπέδωση των γνώσεων που έχουν ήδη αποκτηθεί από προηγούμενη εκπαίδευση ή εμπειρία και
-
Απόκτηση ενός Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών διεθνούς αναγνώρισης.

Η παρουσίαση της 5ης σειράς του Executive Bath MBA in Athens, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2006, στο συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ, Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων και ώρα 18:30.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Κατσιλούλη Μαίρη στο τηλέφωνο 210-2112000, φαξ: 210-2112020-1, e-mail: bathmba-athens@eede.gr, www.eede.gr.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved