ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
θέσεις διδακτόρων στη Σχολή Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ (21/10/06)


Aθήνα 21.10.2006, 21:24
Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ καλεί τους διπλωµατούχους Μηχανικούς Πολυτεχνειακών Τµηµάτων και τους πτυχιούχους ΑΕΙ Τµηµάτων Θετικών Επιστηµών που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν Μεταπτυχιακές – διδακτορικές Σπουδές στην Επιστήµη του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών να υποβάλουν αίτηση µέχρι την 31 Οκτωβρίου 2006.

Για την απόκτηση του τίτλου Διδάκτορα Μηχανικού του ΕΜΠ (για διπλωµατούχους µηχανικούς Σχολών του ΕΜΠ ή ισότιµων Πολυτεχνειακών Τµηµάτων) ή διδάκτορα του ΕΜΠ (για αποφοίτους ΑΕΙ Τµηµάτων Θετικών Επιστηµών τετραετούς εκπαίδευσης) απαιτούνται: α) Παρακολούθηση µεταπτυχιακών µαθηµάτων της Σχολής, και β) Εκπόνηση πρωτότυπου διδακτορικού ερευνητικού έργου υπό την επίβλεψη µέλους ΔΕΠ της Σχολής, το οποίο αξιολογείται από µια ενδιάµεση κρίση και από την τελική κρίση εξέτασης της διατριβής. Ο ελάχιστος απαιτούµενος χρόνος των διδακτορικών σπουδών είναι 3 έτη, ενώ η µέγιστη διάρκεια περάτωσης είναι 6 έτη.

Οι ενδιαφερόµενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση στη Γραµµατεία του ΠΜΣ εντός της ανωτέρω προθεσμίας µε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Επίσης υποχρεούνται να δώσουν συνέντευξη στο µέλος ΕΠ που έχει προκηρύξει την θέση για την οποία υπέβαλαν υποψηφιότητα. Η τελική επιλογή εγκρίνεται από τον αντίστοιχο Τοµέα και την Γενική Συνέλευση της Σχολής µε συνεκτίµηση της συνέντευξης και των προσόντων του υποψηφίου.

Λεπτοµέρειες για την διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας, το πρόγραµµα µεταπτυχιακών µαθηµάτων, και τον κανονισµό διδακτορικών σπουδών δίνονται από την Γραµµατεία ΠΜΣ της Σχολής: Τηλ: 210-7721810, -2224, -2397, φαξ: 210-772 2397, email: graduate@ece.ntua.gr. Επίσης πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.ntua.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved