ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Αιτήσεις για διδακτορικά δέχεται το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης

Αθήνα 10.2.2017, 17:23

Αιτήσεις για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής δέχεται καθΆ όλη τη διάρκεια του έτους και θα τις διεκπεραιώνει στις Γενικές Συνελεύσεις Ειδικής Σύνθεσης που ακολουθούν το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στο Τμήμα γίνονται δεκτοί κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, από ΑΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ ΜΔΕ της αλλοδαπής σε γνωστικό αντικείμενο, που κατά την κρίση της αρμόδιας Επιτροπής του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης αντιστοιχεί απόλυτα στο αντικείμενο και την ποιότητα σπουδών του Τμήματος. Μη κάτοχοι ΜΤΕ μπορούν να γίνουν δεκτοί κατΆ εξαίρεση αν καλύπτουν τις προϋποθέσεις του Τμήματος (Κανονισμός Μεταπτυχιακών Σπουδών).
 Proslipsis.gr
Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:
- Αίτηση - Έκθεση σχετική με τους λόγους εκπόνησης διδακτορικής διατριβής.
- Περίληψη του προτεινόμενου θέματος για εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής
- Επιστολή αποδοχής εκπόνησης διατριβής από Καθηγητή του Τμήματος Βιολογίας.
- Αίτηση σύστασης τριμελούς συμβουλευτικής επιτροπής.
- Aντίγραφο πτυχίου και ΜΔΕ Στην περίπτωση που το ΜΔΕ δεν υπάρχει κατά την υποβολή των δικαιολογητικών, μπορεί να προσκομίσει βεβαίωση περάτωσης σπουδών. Proslipsis.gr
- Βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ (www.doatap.gr) για τους υποψήφιους που προέρχονται από πανεπιστημιακές σχολές της αλλοδαπής.
- Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, που θα περιλαμβάνει στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή την επαγγελματική δραστηριότητα, τις πιθανές επιστημονικές εργασίες και τα ενδιαφέροντα του υποψηφίου. 

- Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης Αγγλικής (επίπεδο Β2) ή άλλων ξένων γλωσσών, για τους δε αλλοδαπούς τεκμηρίωση γνώσης της Αγγλικής ή της Ελληνικής γλώσσας.
- Δύο συστατικές επιστολές. Proslipsis.gr
- Δήλωση στην οποία να αναφέρεται αν είστε εγγεγραμμένοι σε Π.Μ.Σ. άλλου Τμήματος.
- Mία φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Σχετικές πληροφορίες καθώς και τα έντυπα Αίτησης-Έκθεσης, Σύστασης 3μελούς και Συστατικών Επιστολών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος (https://www.biology.uoc.gr/el/studies/phds) ή παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Μ. Σμυρνάκη ή κ. Ευφροσύνη Μπερβανάκη (bervan@biology.uoc.gr) , τηλ. 2810-394401/394402, φαξ: 2810-394404.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved