ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ

Αθήνα 13.2.2017, 23:01

Το Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, για το εαρινό εξάμηνο 2016-2017, καλεί τους ενδιαφερομένους για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής να υποβάλουν αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος.

Δικαίωμα αίτησης έχουν κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) οι οποίοι έχουν τίτλο βασικών σπουδών στη Χημεία ή κάτοχοι ΜΔΕ στη Χημεία ή σε συναφείς προς το γνωστικό αντικείμενο μιας των Κατευθύνσεων του ΜΔΕ του Τμήματος Χημείας επιστήμες, ο οποίος χορηγείται από Ελληνικά ΑΕΙ ή ομοταγή αναγνωρισμένα Ιδρύματα της αλλοδαπής.
 Proslipsis.gr
Η επιλογή των υποψηφίων και η εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Χημείας ΑΠΘ γίνεται με βάσει όσα ορίζει ο Κανονισμός Μεταπτυχιακών Σπουδών για λήψη Διδακτορικού Διπλώματος (σχετικός σύνδεσμος www.chem.auth.gr/content/news/teliko_pms_kanonismos.pdf )

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση (δίνεται από τη Γραμματεία, διαθέσιμη και στην ιστοσελίδα).
2. Πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας Πτυχίου και ΜΔΕ.
3. Βιογραφικό σημείωμα.
4. Εισήγηση προτεινόμενου επιβλέποντος καθηγητή, όπου θα προτείνονται και τα άλλα δύο μέλη της τριμελούς συμβουλευτικής επιτροπής (σχετικό έντυπο στην ιστοσελίδα του Τμήματος). Proslipsis.gr
5. Αποδεικτικό καλής γνώσης τουλάχιστον της Αγγλικής Γλώσσας.
6. Ανάτυπα επιστημονικών εργασιών ή άλλων επιστημονικών δημοσιεύσεων-ανακοινώσεων, εφόσον υπάρχουν (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).
7. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε συναφή προς τις σπουδές τους ερευνητική ή επαγγελματική δραστηριότητα, εφόσον υπάρχουν.
8. Σε περίπτωση που το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή υποβάλλεται το έγγραφο της αναγνώρισης από τον ΔΟΑΤΑΠ. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι που έχουν Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης της αλλοδαπής, μη αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ, θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά και βεβαίωση κατάθεσης των δικαιολογητικών τους στο ΔΟΑΤΑΠ. Στη συνέχεια εντός εξαμήνου από την ημερομηνία έναρξης της εκπόνησης της διδακτορικής τους διατριβής θα πρέπει να προσκομίσουν και την αναγνώριση του τίτλου τους.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή/και ταχυδρομικώς.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved