ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΕΑΠ: Νέο μεταπτυχιακό: Διοίκηση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητα

Proslipsis.gr | Αθήνα 15.2.2021, 09:28

Ένα νέο πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Διοίκηση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητα - MSc in Innovation Management and Entrepreneurship», που έρχεται να καλύψει την μετά-Covid εποχή και τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται στην αγορά εργασίας, θα υλοποιήσει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

«Οι ιδέες για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών «εργαλείων», η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα αλλά και οι ικανότητες στη διοίκηση και το μάνατζμεντ αποτελούν δεξιότητες με αξία «χρυσού» σε μια εποχή κατά την οποία η αγορά εργασίας διαρκώς αλλάζει και επαναπροσδιορίζεται», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου. «Σε μια τέτοια περίοδο και με γνώμονα την ανάγκη για ανοικοδόμηση της ανώτατης εκπαίδευσης της χώρας και έκδοσης πτυχίων με αντίκρισμα στην αγορά εργασίας και Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προχωράει στην ίδρυση νέων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών».

Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών το εισηγήθηκε η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Πρόκειται για ένα σύγχρονο Πρόγραμμα, καθώς θα εκπαιδεύει τους νέους στις διοικητικές και επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται προκειμένου να ενισχυθεί η δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων, προϊόντων και υπηρεσιών, που θα οδηγήσουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην μετά-COVID εποχή, συμβάλλοντας στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την οικονομία, με στόχο την «επανεκκίνηση».

Το πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες και σύντομα θα δημοσιοποιηθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved