ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΕΑΠ: Αιτήσεις από τις 16 Μαρτίου για τα 52 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Proslipsis.gr | Αθήνα 17.2.2021, 16:00

Με δύο νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στην «Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία» και το «Ευρωπαϊκό Δίκαιο», αντίστοιχα, ξεκινά στις 16 Μαρτίου 2021 ο νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για τα 8 Προπτυχιακά και 44 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), του μοναδικού στην Ελλάδα που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως.

Από το Πανεπιστήμιο επισημαίνεται ότι το κόστος των Προγραμμάτων του παραμένει ιδιαίτερα χαμηλό και ότι πρόσβαση στα Προπτυχιακά Προγράμματά του έχουν όλοι οι απόφοιτοι Λυκείου, ανεξαρτήτως από τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Προγράμματα του ΕΑΠ μπορείτε να αναζητήσετε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του στη διεύθυνση www.eap.gr, μέσω e-mail στο info@eap.gr, ή τηλεφωνικά στο (+30)2610-367600. 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved