ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο | Αυτοδυναμία για το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και νέο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Proslipsis.gr | Αθήνα 8.6.2021, 07:12
 
Αυτοδύναμη λειτουργία απέκτησε το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, ενώ προχωρά στην ίδρυση και λειτουργία Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος, η αυτοδυναμία επετεύχθει μετά το διορισμό της Μαρίας Μαρκάκη, σε θέση Επίκουρης Καθηγήτριας με γνωστικό αντικείμενο: “Εφαρμοσμένη Οικονομική της Παραγωγικής Δομής”, και Ιωάννη Φανουργιάκη, σε θέση Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο “Διοίκηση Υπηρεσιών και Οργανισμών”, διαθέτοντας πλέον εννέα μέλη ΔΕΠ στο δυναμικό του.

Στις 2 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του αυτοδύναμου Τμήματος όπου αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση στην Σύγκλητο του Ιδρύματος για την ίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Διοίκηση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός» (MSc in Management and Digital Transformation).
 
Tο ΠΜΣ «Διοίκηση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός» έχει ως επιστημονικούς στόχους:
- Την κατάρτιση εξειδικευμένων επιστημόνων που θα συμβάλλουν στις νέες ανάγκες της Διοίκησης και στη διαδικασία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού επιχειρήσεων και οργανισμών.
- Την δημιουργία ανθρώπινου δυναμικού με υψηλή θεωρητική κατάρτιση και τεχνογνωσία ικανά να καλύψουν με επάρκεια τις ανάγκες που επιβάλλει η ραγδαία αναπτυσσόμενη επιστημονική εξέλιξη στον τομέα της πληροφορικής και της διοίκησης, αλλά και να αποτελεί τον πυρήνα επιμόρφωσης - κατάρτισης του κοινωνικού συνόλου.

Το ΠΜΣ οργανώνεται σε τρεις κατευθύνσεις: “Επιστήμη Δεδομένων”, “Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών”, “Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Καινοτομία”. Η χρονική διάρκεια φοίτησης ορίζεται στα τρία εξάμηνα με τις  σπουδές στο ΠΜΣ να είναι δωρεάν. 

Οι φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές σε δωρεάν μεταπτυχιακό εντός του Τμήματος. 

Επίσης, ειδικά για φέτος, οι 10 πρώτοι νεοεισαχθέντες προπτυχιακοί φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν με υποτροφία στο Τμήμα με δυνατότητα τετραετούς διάρκειας και ποσού που μπορεί να φτάσει τα 10.000€ συνολικά.

«Τα παραπάνω καθιστούν πλέον το Τμήμα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και ελκυστικό προς τους υποψήφιους φοιτητές και δείχνουν ξεκάθαρα πως το Τμήμα είναι σε φάση ανάπτυξης», καταλήγει η ανακοίνωση του Τμήματος.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved