ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΕΑΠ - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο | Παρουσίαση του Μεταπτυχιακού εξ αποστάσεως: Καλλιέργειες υπό κάλυψη- Υδροπονία

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.05.2022, 13:55

Το νέο κοινό δι-ιδρυματικό  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Καλλιέργειες υπό κάλυψη- Υδροπονία» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάστηκε στα πλαίσια του 30ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Οπωροκηπευτικών, που διεξήχθη από 9 μέχρι 13 Μαΐου στην Αθήνα. 

Η ακαδημαϊκή επιτροπή του Προγράμματος (Ι. Καλαβρουζιώτης, Δ. Σάββας, Γ. Καραμπουρνιώτης, Γ. Χατζηγεωργίου και Ε. Κίττα) συμμετείχε με την εργασία με τίτλο: Καλλιέργειες υπό κάλυψη - Υδροπονία: Μία νέα πρόσκληση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Την παρουσίαση έκανε ο Καθηγητής Γ. Καραμπουρνιώτης, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι καθηγητές Γ. Χατζηγεωργίου, Γ. Ντάτση, ο Ομότιμος Καθηγητής Κ. Κίττας και ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Καθηγητής Ι. Καλαβρουζιώτης. 

Στο συνέδριο συνεργάτες του ΕΑΠ συμμετείχαν με διαφημιστικό υλικό που αφορούσε την θεματολογία του Προγράμματος. 

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα θα βρείτε στον σύνδεσμο https://www.eap.gr/education/postgraduate/biannual/crops-under-cover-hydroponics.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved