ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Αθηνών | Παράταση για το Μεταπτυχιακό: Διεθνής και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Πολιτική

Proslipsis.gr | Αθήνα 18.06.2022, 13:45

Παρατείνεται μέχρι τις 21 Ιουνίου 2022 η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Πολιτική» του Πανεπιστημίου Αθηνών, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. 

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στο ακόλουθο link http://88.197.107.217:65000/wordpress/?page_id=40.

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση των φοιτητών και στην παροχή ειδικευμένων γνώσεων σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών,  στις παρακάτω κατευθύνσεις:
1. Διεθνής Διακυβέρνηση και Πολιτική / International Governance and Politics. 
2. Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Πολιτική / European Governance and Politics. 

Το αντικείμενο του Προγράμματος συνίσταται στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και στην εμβάθυνση στο αντικείμενο των Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών υπό το φως των εξελίξεων στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον καθώς και την προαγωγή της έρευνας στους τομείς αυτούς.

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο ΠΜΣ ορίζεται σε τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα για το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης και σε πέντε ακαδημαϊκά εξάμηνα για το πρόγραμμα μερικής φοίτησης, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και την Προκήρυξη θα βρείτε στον ιστότοπο https://ineugop.pspa.uoa.gr. Για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-3688963, ή να στείλετε email στο eisweb@pspa.uoa.gr. 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved