ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΕΜΠ | Θέσεις στο αγγλόφωνο, Διεθνές Μεταπτυχιακό: Μεταφραστική Μηχανική στην Υγεία και την Ιατρική
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 15.05.2024, 10:51 
 
Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε συνεργασία με τη Σχολή του Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) διοργανώνει ένα Διεθνές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών που απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (M.Sc.) στο γνωστικό αντικείμενο «Μεταφραστική Μηχανική στην Υγεία και την Ιατρική».

Το Πρόγραμμα έχει συμπεριληφθεί στο έργο διεθνοποίησης των μεταπτυχιακών σπουδών του ΕΜΠ [το έργο «Υποστήριξη δράσεων διεθνοποίησης των μεταπτυχιακών σπουδών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου - Αθήνα» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»], με στόχο την προώθηση των ευκαιριών σπουδών για διεθνείς φοιτητές, μαζί με τις ερευνητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΕΜΠ.

Για το το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 θα εισαχθούν για φοίτηση στο πρόγραμμα 40 φοιτητές.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι 14 Ιουνίου 2024.

* Επισυνάπτεται η πρόσκληση.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - ΕΜΠ - Η πρόσκληση για το Μεταπτυχιακό - Μεταφραστική Μηχανική στην Υγεία και την Ιατρική B1 15042024.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved