ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΕΛΜΕΠΑ: Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Ενεργειακά Συστήματα

Proslipsis.gr | Αθήνα 02.07.2024, 20:56

Τα Τμήματα «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών» και «Μηχανολόγων Μηχανικών», της Σχολής Μηχανικών, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) οργανώνουν και λειτουργούν από κοινού Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα «Ενεργειακά Συστήματα» με έδρα το Ηράκλειο. Το Πρόγραμμα έχει χρονική διάρκεια τριών εξαμήνων και αντιστοιχεί με 90 ECTS.

Σκοπός του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους αποφοίτους Μηχανικούς συναφών ειδικοτήτων με γνώσεις που αφορούν στις σύγχρονες ενεργειακές τεχνολογίες και τις αντίστοιχες επιστημονικές προσεγγίσεις για την παραγωγή και διαχείριση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές καθώς και για θέματα που αφορούν την ενεργειακή αποδοτικότητα και εξοικονόμηση ενέργειας. Σαν Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Σπουδών αποβλέπει επίσης στην προαγωγή της επιστημονικής γνώσης μέσω της προώθησης της έρευνας σε συναφείς περιοχές, ενώ κινείται στην κατεύθυνση των κύριων αναπτυξιακών προτεραιοτήτων της χώρας, όπως η ενέργεια και η βιώσιμη ανάπτυξη. 

Οι ενδιαφερόμενοι να φοιτήσουν στο ΔΠΜΣ "Ενεργειακά Συστήματα" κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους από την 1η Ιουλίου 2024 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2024, ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας (https://morpheus.hmu.gr/application/new/92) καθώς και να αποστείλουν με email στην Γραμματεία (secrmsc-es@hmu.gr) του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 

1. Αίτηση Υποψηφιότητας (εδώ βρείτε την αίτηση για εκτύπωση, συμπλήρωση και αποστολή μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στη Γραμματεία).
2. Τίτλους σπουδών και αναλυτική βαθμολογία (αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ του εξωτερικού πρέπει να έχουν την αναγνώριση ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ).
3. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
4. Πιστοποιητικά γνώσης ξένων γλωσσών (συνεκτιμάται στην επιλογή των υποψηφίων χωρίς να είναι απαραίτητο προσόν).
5. Σύντομο κείμενο προθέσεων φοίτησης και κινήτρων, «Υπόμνημα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος», όπου να αναφέρεται η ενδεχόμενη διαθεσιμότητα για φοίτηση σε πρωινό ωράριο, καθώς και για παροχή επικουρικού εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου, στα Εργαστήρια των Τμημάτων ΗΜΜΥ και Μηχανολόγων.

Φοίτηση: Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα δεν είναι δυνατή η εξΆ αποστάσεως φοίτηση.
Δίδακτρα: Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν.
Ιστότοπος Προγράμματος: http://energysystems.hmu.gr 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved