ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις διδακτόρων στο αντικείμενο: Οικονομική Επιστήμη 13/7/09


Αθήνα 13.7.2009, 11:23
Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική Επιστήμη καλεί υποψήφιους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος στις ερευνητικές περιοχές των μελών ΔΕΠ που συμμετέχουν σε αυτό να καταθέσουν σχετική αίτηση.

Το Διδακτορικό Δίπλωμα του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών απονέμεται για μια πρωτότυπη συμβολή σ' ένα από τα θέματα που αποτελούν αντικείμενο της Οικονομικής Επιστήμης.

Το Πρόγραμμα για την απόκτηση του παραπάνω διπλώματος είναι πλήρους φοίτησης.Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν από 25 Μαΐου 2009 έως 24 Ιουλίου 2009 τα παρακάτω δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική Επιστήμη:
1. Έντυπη αίτηση στην οποία να αναγράφεται το πεδίο έρευνας.
2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα.
3. Επίσημα αντίγραφα πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος (Master’s).
4. Επικυρωμένα πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας.
5. Αποδεικτικό Αγγλικής Γλώσσας (Proficiency Cambridge ή Μichigan, - ή TOEFL 213 και άνω στο Computer Based Testing ή 79 και άνω στο Internet Based Testing ή 550 και άνω στο Paper-Based Testing ή IELTS, 5,5 και άνω, τα αποτελέσματα των οποίων κατοχυρώνονται για τέσσερα έτη, ή Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, επίπεδο Γ2 «άριστη γνώση», ή εάν υπάρχει, αποδεικτικό λήψης πτυχίου από Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο). Προκειμένου για το TOEFL τ’ αποτελέσματα πρέπει ν’ αποσταλούν απευθείας από το ETS (Inst. Code 7006 Depart. Code 84)
6. Επιστημονικές Δημοσιεύσεις (εάν υπάρχουν)
7. Δύο συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ
8. Επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας
Οι κάτοχοι τίτλων ΑΕΙ της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν την αναγνώριση των τίτλων τους από το ΔΙΚΑΤΣΑ (ΔΟΑΤΑΠ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ στην Οικονομική Επιστήμη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (κτίριο Η΄, Ισόγειο), Εγνατίας 156, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-891531, e-mail: mesecr@uom.gr ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του στη διεύθυνση http://www.uom.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved