ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Επιστήμες της Εκπαίδευσης: Κοινωνικοπολιτισμική - Ενισχυτική Εκπαίδευση και Κατάρτιση Εμψυχωτών 13/7/09


Αθήνα 13.7.2009:23:01
Το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ανακοινώνει ότι το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Επιστήμες της Εκπαίδευσης: Κοινωνικοπολιτισμική - Ενισχυτική Εκπαίδευση και Κατάρτιση Εμψυχωτών" θα συνεχίσει να λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2009 - 2010.

Στόχος του ΠΜΣ είναι η εξειδίκευση Πτυχιούχων των Επιστημών της Εκπαίδευσης και Αγωγής ή Πτυχιούχων άλλων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων θεωρητικής και θετικής κατεύθυνσης με εκπαιδευτικό προσανατολισμό, στις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές κατάρτισης εμψυχωτών με σκοπό να συμβάλουν στην αποτελεσματική εκπαίδευση και ενίσχυση ομάδων σε κοινωνικο-πολιτισμικά θέματα.

Στο ΠΜΣ θα εισαχθούν συνολικά 25 μεταπτυχιακοί φοιτητές. Οι ημερομηνίες υποβολής των υποψηφιοτήτων καθώς και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εισαγωγικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Τμήματος: www.psed.duth.gr ή να απευθύνονται στο τηλ.: 25510-30044, φαξ: 25510-30050, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: mhat@psed.duth.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved