ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέση διδάκτορα στη γνωστική περιοχή: Πόλη και αυτοσυνειδησία του αστικού ανθρώπου: προσεγγίσεις μέσα από τη θεωρία της Αρχιτεκτονικής και της Λογοτεχνίας 13/7/09


Αθήνα 13.7.2009, 12:23
Η Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προκηρύσσει μία  θέση άμισθου υποψήφιου διδάκτορα για τον Τομέα "Ανθρωπιστικών - Κοινωνικών Επιστημών και Δικαίου" στη γνωστική περιοχή: "Πόλη και αυτοσυνειδησία του αστικού ανθρώπου: προσεγγίσεις μέσα από τη θεωρία της Αρχιτεκτονικής και της Λογοτεχνίας".

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται κατά τις προσεχείς ημέρες στη Γραμματεία της Σχολής. ΕΜΦΕ, τηλ.: 210-7724190, 210-7721681.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved